Vilken vecka!

Ojoj, ledsen att jag varit försvunnen men veckan har verkligen gått i ett.. Min fina kompis Kristin har varit på besök, så vi har försökt parera en ledig son och egen ”tjejtid”, vi har kört beachklubb, middagar, poolen med barn och utan, det har varit HELT fantastiskt! Jag är så himla lyckligt lottad som har så otroligt fina människor i mitt liv, tusen tack Kroken för en magisk vecka och för att du är så fin med våra barn, och med mig såklart! Kom tillbaka snart!IMG_5383
IMG_5385
IMG_5387
bild 1
bild 2

bild

En tanke på “Vilken vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s