En dag på stranden

Idag körde vi en stranddag med fam S på segelklubben. Skönt, faktiskt ganska lugnt häng, så lugnt det blir med tre barn, perfekt väder med relativt mycket vind (morgonlöpningen var underbar idag), kite surfarna underhöll med volter och hopp. Försökte övertala AC att vi ska gå en kurs i kitesurfing, hon blev väl inte direkt övertygad men jag tror hon är med på paddelboarding till att börja med iallafall.
Barnen har letat påskägg som påskharen (mormor och morfar) enligt Iggy har bajsat ut, mycket nöjda, tusen tack mamma och pappa! När vi letade skrek Iggy, mamma mamma, kolla en dragonfly, skynda dig. Trodde han hittade på som vanligt men det visade sig vara en trollslända, han har bättre koll på engelska än jag.
Har precis kollat hockey, igen, säker vinst! Ätit sedvanliga lördagspizzan och druckit lite rött, nu räknar vi ner timmarna tills kära Kristin sätter landningshjulen på DXB för en vecka med oss, bättre avslut på veckan kan man knappt få!IMG_5372
IMG_5369
IMG_5370

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s