Sandstorm, det stora påskbaket och potträning

Glad påsk kära vänner! Jag älskar ju traditioner som bekant men just påsken försöker jag liksom förtränga av någon anledning, men självklart ska barnen få både påskägg och påskpresenter imorgon men här är det ju en helt vanlig helg, inga extra lediga dagar eller så.
Vi startade helgen igår med den värsta sandstormen jag någonsin varit med om (brukar va några om året), det kändes som nån form av drömvärld, som att jag dött och hamnat i någon fluffig värld. Det var ett helt sjukt, gult sken och sand precis överallt, såg inte husen bredvid vägen och endast ett par meter framför oss. Vägskyltar var omöjliga att läsa så det var tur att man vet vart man ska köra. Det är sand i hela huset som välde in så fort man öppnade dörren, väldigt märklig känsla. Det varnades på radio, i tidningar och från makens jobb, tror tom flygplatsen stängde ett tag, de ville att man skulle använda mask och solglasögon om man var tvungen att gå ut. Sen vips vände vindarna och på en halvtimme var det borta, märkligt.
Idag har vädret åter varit toppen, något svalare 29 grader istället för 36, det har blåst en del men ingen sand tackolov.
Maken och jag fick till en date night igår kväll, god mat, gott vin, fantastiskt sällskap, 1 gång månaden måste vi få till det har vi bestämt.
I dag rivstartade vi med potträning för sonen, nu är det verkligen dags att sluta med blöja, han är ju snart 3,5år men hittills har han varit totalt ointresserad, inte brytt sig ett dugg om han kissat ner sig om han varit utan blöja har läst att man inte ska pusha det för hårt utan vänta på att de är redo men nu är han redo behöver bara lite stöd och hjälp. Det har väl gott skapligt idag, några olyckor men det får man väl räkna med. Hoppas det går ännu bättre imorgon han är iallafall omåttligt stolt över sina kalsonger.
Med tanke på det håller vi oss nära hemmet. Vi har bakat kladdkakemuffins, badat i poolen, lekt, sovit, läst, busat, inte en långfredag i stillhet direkt..
Ha en fin helg!IMG_5354
IMG_5356
IMG_5360
IMG_5361
IMG_5362
IMG_5363

En tanke på “Sandstorm, det stora påskbaket och potträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s