Spring break

Det är som bekant skollov nu i två veckor innan tredje och sista terminen drar igång, Iggys sista termin på nursery till hösten väntar skola. Den här första veckan har han tillsammans med sin kompis Ulrik varit på spring camp, det har varit väldigt uppskattat av de unga herrarna kan jag säga. Tyvärr har Ulrik och hans familj bestämt sig för att flytta hem till Norge till sommaren, det är ju inget som vår avskedsproblems familj uppskattar kan man ju säga. Tyvärr är det en del av att bo utomlands den absolut värsta om ni frågar mig. Vi kommer sakna fam Steen-Hansen.
Igår hann vi med en bio också, tillsammans med Elsa, Adela mamma Therese, Isabella och mamma Anne-Christin, det var både min och Iggys premiär bio i Dubai (bra efter 7 år), jag hade ju dessutom lyckats boka bussiness klass biljetter så ja vi låg nästan ner. Med facit i hand va det en väldig tur, då Iggy tyckte filmen var jag vet inte riktigt va han tyckte egentligen för det framkom inte men han grät väldigt mycket, så han satt i mitt knä för då var den inte lika läskig eller sorglig eller va det nu var för fel på filmen. Ett tag verkade han besviken över att det inte va samma film som han såg sist han va på bio med mormor och morfar, bio=samma film ALLTID i hans värld kanske. Jag vet som sagt inte och ett tag var jag lite rädd att jag traumatiserat honom men han har sovit inatt och har inte pratat mer om filmen och när jag frågade om vi skulle gå på bio sa han ja, det måste ju va ett bra tecken.IMG_5350
IMG_5352
IMG_5353

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s