Nu är den min

Berättade ju om den här lilla juvelen för några dagar sedan, nu har den flyttat in, min, vadjagkämpatpåmedträningenochklaratförstamåletgåva till mig själv, hade lovat mig själv en ny väska om jag klarade del mål 1 och nu efter 6 månader så är jag där. En sk belönings present. Den är så fin, fick två olika band till, det klassiska Gucci randiga som ni ser på bilderna och ett i mocka, blir nästan två väskor i en. Igår på makens födelsedagsmiddag invigdes den, super nöjd, perfekt storlek. Visst tycker ni det är kul när jag posar så fint på bilder, sorry men det blir bättre med en helhetsbild och inte bara väskan!IMG_5339
IMG_5340
IMG_5349
IMG_5348

2 tankar om “Nu är den min

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s