Min dag i bilder

Började morgonen med en timmes egentid, välbehövlig manikyr och pedikyr. Hem till familjen som byggde lego, hey fortsatt egentid med en podcast i öronen, lätt bris från höger, perfekt temperatur, make och barn leker fint i några minuter iallafall.
Sen drog vi till Dubai mall med en miljon andra människor, vet ni förresten att Dubai mall har 80 miljoner besökare varje år, helt sjukt. Hade en del ärenden att beta av, jag tog barnen på lekland medans maken satt i kö på telefonbolaget, 2 timmar (!) senare var han klar och vi kunde stressat fortsätta. Jag har haft span på en väldigt vacker väska ett tag och idag var planen att slå till (tycker att jag är oerhört värd den efter fina träningsresultat och lite annat, är man inte alltid värd en ny väska förresten??), innan den tar slut som allt som jag vill ha verkar ha en tendens att göra. Jag vill liksom fundera igenom mina köp lite grann men det går inte här det tar slut direkt. Vis av mina erfarenheter tänkte jag att det nog var dags idag annars blir jag utan. Men efter 2 timmars köande för maken och 2 timmars springande efter 2 vilddjur för mig, orkade jag inte, ett sånt viktigt köp ska va lustfyllt INTE stressat, så jag får åka tillbaka imorgon eller måndag istället och hålla tummarna att den finns kvar.
Dagen avslutades med mitt hittills snabbaste löppass, kände mig så otroligt pigg och stark, blev ju inte sämre av att grannarna stod ute och hejade när jag passerade dem på sista kilometern. Ja så lite charkisar och ett glas rött på det, balans som ni vet!
Ha en fin lördagskväll och glöm inte ställa om klockan i natt, sen är det bara 2 timmar mellan oss och swe, hepp!
Perfekt dag som avslutning på helgen!IMG_5328
IMG_5327
IMG_5330
IMG_5329
IMG_5331

En tanke på “Min dag i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s