Det blir inte alltid som man tänkt sig

Maken lämnade som bekant igår morse för Oslo, 15 minuter innan landning stängde Gardemoen (snöoväder) och de fick istället landa i Stockholm. De insåg direkt att de skulle missa mötet i Oslo och sprang genom Arlanda för att ta nästa flyg direkt tillbaka hit. Det gick vägen, så 14 timmar senare var han åter tillbaka i Dubai, snopet, som det kan bli vissa saker råder vi inte över hur mycket vi än vill. Vi blev naturligtvis väldigt glada över att ha pappan tillbaka så snabbt, men det va ju inte så kul att missa mötet såklart. På väg genom flygplatsen han den snälla maken haffa de senaste utgåvorna av mina favvo tidningar, ingen gladare än jag. FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s