Tyst och tomt

Så var det dags för mamma och pappa att lämna för den här gången, tårarna svider bakom ögonen, alltid lika jobbigt. Sonen har ärvt det och vägrar helt enkelt säga hejdå, kanske jag också ska börja med. Vi har haft helt fantastiska dagar tillsammans allihop, maken har ju tyvärr fullt upp men vi andra har verkligen haft det toppen. Tusen tusen tack för all hjälp och sällskap bästa mamma och pappa, ni är så saknade, lillebror också såklart som lämnade oss redan i tisdags.
Kom snart tillbaka!
Idag är det torsdag sen är det helg och två veckors lov väntar för sonen, spring break is coming up, här kör man tre terminers system, så det är terminsavslutning idag, med party på dagis. Lämnade en glad kille imorse, har varit lite jobbigt sista tiden, han har gråtit och velat följa med hem i stort sätt varje dag senaste tre veckorna, tror det hänger ihop med att pappa varit borta mycket, han är så pappig och när han är borta är han väl kanske rädd att jag också ska försvinna. Det är min hobby analys, men idag var han glad och fröken har försäkrat mig om att han gråter 1 minut efter vi gått sen är han glad hela dagen och vill motvilligt följa med hem när jag hämtar, det får man ju tolka som positivt.
Japp så idag kickar vi igång helg och spring break, maken drog också imorse så första helgdagen imorgon får vi klara själva, om allt går som det ska är han tillbaka sent imorgon kväll, det ser vi framemot!IMG_5307

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s