Att ha blivit lite frälst

Jag har som bekant tränat en hel del sista 5-6 månaderna, lagt om hela livsstilen lite grann, mycket löpning och styrka men även en hel del yoga, som kompensation för den andra träningen eller vad man nu ska säga. Mycket streching och core. Man får väl säga att mixen av träning har varit lyckad, jag har nåt fina resultat, känner mig piggare, mer tålamod, starkare etc. Jag är väldigt stolt och faktiskt lite förvånad över hur naturlig del det blivit av mitt liv och vilket ”gift” endorfinerna blivit, jag måste liksom ut och röra på mig, jag har lite blivit en sån där hurtbulle som jag velat va (obs! lite, finns många grejer som INTE är väldigt hurtbulligt men det är så jag vill ha det, BALANS).
Hursomhelst var jag ganska negativ till just yogan, när min PT rekommenderade det, har testat innan, tyckt det varit för långsamt och inte riktigt förstått syftet. Att stå helt stilla i olika positioner är väl ingen träning. MEN så fel jag haft (antagligen haft fel instruktörer och inställning), nu är jag helt besatt, kör numer två pass i veckan med en helt ljuvlig instruktör. Kroppen älskar det för att inte tala om mitt huvud. Mitt psyke som spelar mig spratt titt som tätt jublar efter varje pass och känslan håller i sig flera dagar. Känner mig avslappnad men fylld med energi, går liksom inte beskriva. Så från att ha tyckt yoga är flummigt och hublabubla till att ha fattat grejen och insett att min kropp älskar det. Muskler jag inte visste jag hade är mycket starkare, balansen har alltid varit bra men nu med fokus och koncentration är jag nästan ovältbar (eh ok kanske inte) idag klarade jag till och med shoulder stand (ja jag vet, men jag vet inte vad det heter på svenska, axel stående lät så konstigt) och jag känner minsann både biceps och triceps när jag spänner armarna, nu satsar vi vidare mot milen. Ett litet steg för mänskligheten men ett STORT steg för mig.
Mina nya yoga kläder från Filippa K gör ju inte saken sämre, kärlek i några tygtrasor, bara de gör att jag vill yoga varje dag!
Bilden får ni leva med helt enkelt!IMG_5312

2 tankar om “Att ha blivit lite frälst

  1. Tänkte också prova yoga. Har provat en gång för länge sedan och tyckte inte om det men jag måste nog ge det en till chans. Kul att det går bra med träningen 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s