Hur snygg??

Inte jag då alltså, (tvärtom kolla minen liksom,) utan KAPPAN! Så himla himla fin, men mitt förnuft säger, Hanna, när ska du använda den? Kommer du verkligen använda den i sommar? Min inte lika förnuftiga sida säger att en sån är ju alltid bra att ha i garderoben, om jag inte använder den nu så kanske om 10 år, (eller hur?)
Blev inget köp men jag tänker på den varje dag kanske kanske får jag slå till ändå!
IMG_5304

En tanke på “Hur snygg??

  1. Kommer kanske till användning i Sverige i sommar. Kvällarna brukar inte vara dom varmaste. Jag kör sommardun HELA sommaren 🙂 Super snygg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s