Pizza night

Sista dagen på helgen, maken har varit på jobbet hela dagen, Iggy och jag har klippt några lockar på Moe (bara jämnat till det lite), motvilligt ska tilläggas han älskar verkligen sitt långa hår men med en klubba kan man övertyga vem som helst speciellt honom. Vet ni för övrigt vad klubba heter på norska? Kärlek på pinne, jo det är sant ingen Norgehistoria jag lovar, gulligt eller hur?
Det har badats i poolen, Bella är äntligen tillbaka så det har lekts en hel del och ikväll har ett något nervöst gäng bakat pizza, gott som tusan (munnen är något bättre idag), och nu är det nervösa gänget ännu nervösare, hockeytokiga familjen sitter som på nålar framför Lakers 5de kvartfinal match. Vi håller tummar och tår som ni förstår!
Visst är vårt kök ljuvligt förresten?? Passar i vilken inredningstidning som helst, speciellt fläkten..IMG_5299
IMG_5300

En tanke på “Pizza night

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s