En vecka har passerat

Och den har inte varit den lättaste skulle jag tillstå. Maken har som bekant varit borta igen, Iggy har varit hemma med feber och till slut öroninflammation, så åkte jag på något virus i munnen så den är helt full av blåsor, ni vet sådana där förkylningsblåsor som man kan få en eller två när man är förkyld, sådana har jag typ 20 st samtidigt, läpparna är så svullna att mannen undrade om jag fyllt på dem med nåt. Tungan är svullen, så jag pratar sluddrigt, dessutom gör det extremt ont, har aldrig varit med om något värre tror jag. Kan knappt äta och då vet vi ju hur pigga och glada vi blir. Man inser hur mycket man faktiskt använder munnen och framförallt tungan, när man pratar, sväljer, tuggar, aldrig tänkt på det innan. Varit hos doktorn finns inget att göra, bara uthärda och knapra smärtstillande. Nåväl det har nåt sin kulmen tror jag för det ser som värst ut idag (ska bespara er bilder) men gör inte riktigt lika ont, håller tummar och tår för att det är borta eller iallafall smärtfritt imorgon, jag är hungrig och vill träna igen.
Kul är iallafall att mamma och pappa kommit hit, så mysigt! Igår smet jag och bror iväg för att äta lunch (inte jag så mycket då) lite på tu man hand, har varit lite fullt upp i veckan så vi har knappt snackat med varandra (jag kan ju iofs knappt prata). Åt på en mysig ganska nyöppnad restaurang på beachen. På kvällen smet vi återigen denna gång med maken, en vad jag förstår utmärkt middag förtärdes, fick nån soja i första tuggan så efter det var jag mer eller mindre bedövad av smärta. Trevligt hade vi hursomhelst! Känns som jag inte träffat och pratat med min man på evigheters evigheter, mycket nu, men det blir ju bättre en dag får vi hoppas. Tack mamma och pappa för all hjälp med barnen!
Nu ska jag plugga in en ny podcast i öronen och vila munnen i hängmattan en stund, hepp!IMG_5297
IMG_5296

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s