Gäster

I onsdagskväll kom han, den hett efterlängtade morbrordern/brodern/svågern! Sen dess har vi haft fullt upp, för kvällen efter kom även goda vänner till honom, Erik och Maria, Maria som jag dessutom jobbat med, världen är bra liten.
Vi har haft en skön eftermiddag på stranden, shoppat, ätit middag på restaurang och hemma, badat i poolen, sprungit mm mm. Just nu befinner de sig på Atlantis medans jag fick hämta liten febrig kille på dagis. Ikväll blir det tidig middag på byn innan Erik och Maria lämnar oss tidigt imorgon bitti, ja så även maken, Europa lockar igen. Tackolov stannar bror kvar över en vecka till och på tisdagkväll utökas vi med mamma och pappa, som vi längtar! Nu ska vi bara krya på den lille sjuklingen och hålla tummarna för att ingen annan får det!IMG_5286

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s