En eftermiddag på stranden!

Idag följde vi med våra kära vänner, Therese och barnen till stranden. Helt underbart! Att vi inte gör det oftare, eller ja kanske inte egentligen anledningen är trafiken, tyvärr. Om man har otur kan det ta en timme dit och en timme hem, det vill man ju inte med två barn i bilen. Men idag fick vi till det bra en kvart på båda hållen, det är så det ska va..
Vi åt glass, barnen lekte, eller Thereses barn lekte mina sprang mest åt två håll, Rio är snabb som en vessla och totalt orädd, bryr sig inte ett dyft om jag kommer efter eller inte, hon går i sin nyfikna värld, man ser hur folk tittar på henne, tittar upp och undrar vem hon tillhör innan de ser mig komma springande mellan alla människor. Den store var på ett hemskt humör, skrek, grät, trotsade, skrattade, ramlade, lyssnar inte (det gör han iofs aldrig, börjat fundera på om han hör dåligt), han bråkar verkligen om allt för tillfället, jag vill inte och varför finns i varje mening, ja ni med småbarn känner väl igen det. Trots allt var det en riktigt skön eftermiddag och de vuxna hann prata en liten stund, nästa gång tar vi med pick nick och äter middag.
Vi har det hemskt varmt och sandigt igen, hoppas verkligen det kommer regn snart, städar upp och kyler ner lite.
Mini fyller hela 15 månader idag, det firade vi med vaccinering, hon rörde inte en min som vanligt, mamman som också fick sig några rackare, hon var inte lika tuff kan man säga..

Lilla Rio, så envis, glad, söt, charmig, rolig, intensiv, vild, galen, orädd, kavat, tuff och cool. Jag önskar av hela mitt hjärta och jag ska göra allt jag kan för att du ska fortsätta växa upp och odla dessa egenskaper (även om det är lite mycket just nu). En cool tjej med skinn på näsan som tar för sig och inte tar nån skit!
Vi älskar dig mer än du förstår, mer än vi någonsin kan förklara med ord, underbara unge!

IMG_5280

IMG_5279
IMG_5278

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s