Trött

Herregud, ser ni ringarna och rynkorna?? Så trött, veckan kunde inte fått en sämre start. Maken var tvungen att dra till Europa igen, vet inte hur länge men vi hoppas han hinner hem till helgen, båda barnen är förkylda och hostiga vilket gjorde att Rio höll låda i över 3 timmar inatt, lagom till hon somnat om ringde makens klocka för avfärd, när sen min klocka ringde vid 6 ville jag slänga den i väggen, men det var dags för PT pass med vägning och mätning bara att gå upp. Det gick inte heller så bra, minus ett halvt kilo, några cm plus och minus här och där men i stort sätt samma som för en månad sedan. Jag visste att det skulle bli tuffare och vi har varit på semester utan träning men sista veckan har jag känt mig oerhört stark och fått till riktigt fina tider (för att va mig) sprungit längre och snabbare än någonsin, så ja jag blev besviken mer besviken än jag trodde faktiskt (skyller på att jag är trött). Så hade ena bilen en liten olycka (ingen fara alla mår bra), men det måste lösas med alla papper som det kräver i detta land (alla olyckor måste polisanmälas även om jag kör in i garageporten, det var inte det som hände denna gång dock.)
Jaja, alla mår ju bra (trots förkylningar) och det är ju huvudsaken, bara att bita ihop, imorgon blir förhoppningsvis en bättre dag!Bild 2015-03-09 kl. 09.19

En tanke på “Trött

  1. Tänkte just att jag ser INGA rynkor. Tycker du ser fräsch ut trots omständigheterna. Men det kanske är att du börjat använda din clarisonic 🙂 Ta lite tid att tänka, reflektera och ladda om med träningen. Rent känslomässigt och inspirationsmässigt menar jag. Det brukar jag behöva göra ibland. Läs lite träningsbloggar och träningstidningar så brukar inspirationen och lusten smyga sig på. Men som sagt om känslan är att du känner dig stark och att du orkar mer så kör på så kommer det ge resultat nästa gång. Huvudsaken är att du mår bättre av att träningen och tyvärr blir det tuffare och tuffare resultatmässigt ju längre tiden går men du är superduktig. Tänk i sommar kanske vi kan springa lite ihop i Bromma precis som vi gjorde i Dubai 🙂 kramar till er alla och hoppas barnen blir friska fort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s