Balans och kontraster

Jag älskar verkligen att jag har möjligheten att vara hemma med våra barn, småbarnsåren går så snabbt och vips har de flyttat hemifrån. Jag tycker själv att jag är ganska bra på att ta vara på dagen även om parken ibland känns sjukt tråkig att gå till, IGEN, så är jag tacksam för att jag har möjligheten att ta dem dit varje dag. Dock har en känsla av att jag måste göra något för MIG smugit sig på, nåt kreativt som får tankarna att jobba på ett annat sätt än när man ska förklara för en treåring att så får du inte göra stup i kvarten eller rädda livet på en vild 15 månaders som försöker ta livet av sig på lekställningen hela tiden. Så nu har jag bestämt att en morgon i veckan (efter träningen) så ska jag ägna mig åt min dröm, att utveckla mitt skrivande, det kanske aldrig kommer bli något, vem vet men jag måste få testa. Om jag får några timmar här och där för detta ”projekt” så tror jag att jag kommer bli en ännu bättre mamma. Känna ett annat lugn där i parken, när jag liksom fått låta tankarna flöda fritt. När Rio börjar dagis till hösten kommer jag naturligtvis skriva varje dag men nu får det bli en eller kanske två förmiddagar i veckan.

Idag va en sån helt perfekt dag, tog med Rio på morgon promenad efter lämnat Iggy på dagis, åt frukost med henne när vi kom hem en snabb dusch sen lämnade jag henne hemma med Umesha (ni ska få träffa de två underbara människor vi är lyckliga att ha i vårt liv), åkte till klubben här området tog en kaffe och skrev så tangenterna blödde, körde förbi bästa fru Z på väg hem för lite snabb catch up, alltid lika trevligt, hem ge Rio lunch och lägga henne. Satte på melodifestivalen medans jag åt lunch och läste tidningen, hämtade Iggy som som vanligt blir obeskrivligt glad att se sin syster efter en dag på dagis höll hennes hand medans de såg upplösningen på den där festivalen. Sen drog vi på playdate hos en dagiskompis i Hills (Emirates Hills är som typ Beverly Hills, husen är stora som slott, helt sjukt), barnen lekte i lekrummet som är större än vår nedervåning medans mammorna fick kaffe och tårta i tv rummet (mycket ska man va med om). Innan vi åkte hem bjöds det på middag för de små. Två trötta barn landade hemma där farbror Erik väntade, ingen hejd på härligheterna enligt Iggy. 12 pannkakor(!) senare  somnnade de två små som grisar. Maken ringde mig på skype från luften, äntligen på väg hem. Sjukt vad tekniken kan nuförtiden.. Nu är det strax dags för sängen, bara lite mer house of cards…IMG_5244
IMG_5243
IMG_5249
IMG_5250
IMG_5252

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s