Från ö liv till shopping

Ytligheterna finner inga gränser, först en fantastisk semester och sedan shopping.. Jag har skrivit om det här innan, min hjärna och jobbiga tankar vilar när jag är ytlig, det behövs ibland vill jag lova. Om ni vore i min hjärna skulle ni tro att jag var tokig.
Så idag tog jag min lilla snäcka på en liten tur, 1 timme för att vara exakt. Iggy behövde nya gympadojor och tydligen behövde jag nya träningskläder och lite annat smått och gott.
Två helt fantastiska sätt, det blåa, top och vida byxor, finstickat, lika snyggt med sneakers i parken som med klackar på en lång lunch. Det naturvita, kanske inte passar i parken direkt men på en middag med tjejerna eller maken såklart. Tröjan ja den talar för sig själv, verkligen inte nödvändig med tanke på att det blir varmare och varmare här men jag kunde inte motstå, det kommer ju en sommar i Sverige om inte allt för länge…IMG_5234
IMG_5235
IMG_5236
IMG_5237
IMG_5238
IMG_5239
IMG_5240
IMG_5241

2 tankar om “Från ö liv till shopping

  1. Åh, va snyggt alltihopa… Smal du är! Bra jobbat!!
    Inser att jag nog behöver uppdatera min träningsgarderob…. Inte lika snyggt vill jag lova.
    Puss&Kram

  2. Så snyggt alltihop. Är det från Zara det vita sättet ??
    Fortsätt blogga alltid så trevligt att kika in här kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s