Radioskugga!

Maldiverna och Soneva Fushi är världens absoluta paradis, när jag blir gammal ska jag bo där, herregud så bra jag mår där.. Dock är internet inte så bra så jag la helt enkelt ner bloggandet, ni som följer mig på insta har fått se en del bilder iallafall.
Vi har haft en HELT magisk semester, att se sina barn så där härligt avslappnade och lyckliga är obetalbart! Att få spendera hela dagarna med nära och kära gör en varm hela vägen in i själen. Tusen tack fam P och min familj för en helt underbar semester, kan inte nog uttrycka min tacksamhet! Det gör vi om snart igen!
Här får ni lite ”ful” bilder från mobilen, ”fin” bilderna får ni när vi laddat in kamerabilderna.
Jag har gråtit floder idag, dels när vi lämnade ön (har som bekant svårt för avsked och just Soneva och Zidane är extra jobbigt för jag vet inte om vi kommer ses igen antar jag), ikväll har tårarna återvänt, fam P lämnar tidigt imorgon bitti dessutom drar maken till europa samtidigt, vilket naturligtvis är jobbigt. Men jag känner mig stärkt av semester och tillsammans tid så när jag vaknar och kör ett yoga pass så ska jag nog va på banan igen.. Hoppas vi!IMG_5221
IMG_5223
IMG_5199
IMG_5203
IMG_5204
IMG_5202
IMG_5206
IMG_5207
IMG_5209
IMG_5212
IMG_5218
IMG_5217

En tanke på “Radioskugga!

  1. Vilka härliga bilder! Det är verkligen ett paradis !!! Jag är sååå tacksam och lycklig för att ha fått möjligheten att semestra där! Gudomligt vackert helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s