På g

Fam P har anlänt och vi har haft ett par härliga dagar tillsammans trots att det varit full sandstorm, ni förstår inte hur mycket sand det far runt i luften. Vi hade glömt stänga fönstret i badrummet, allt jag menar allt även i skåpen är täckta av ett fint lager sand. Ögonen svider, öron och hårbotten kliar, hosta, min PT mailade och sa att jag absolut inte får träna ute.. Sikten är minimal, skyskrapor som vi normalt ser från fönstret är borta, helt sjukt! Tackolov har temperaturen nu fallit drastiskt efter stormen, idag har vi ”bara” haft 24 grader och jag har sprungit, precis som det ska va i februari.
Nåväl vi har roat oss ändå, bakat semlor, Rio har myst med gudmor Malin i soffan, alla höll andan när hon satt still i flera minuter, tjejerna minus Rio har varit på manikyr och pedikyr, hoppat studsmatta på bounce, shoppat, ätit lunch på restaurang, Viggo och Iggy leker så himla fint ihop så de ser vi knappt till, maken jobbar mest hela tiden men har vi tur följer han med imorgon när det är dags för avfärd mot MALDIVERNA!! Allt är packat och klart, 6.30 åker vi mot flygplatsen, tjhoooo! Va redo för ”skryt” bilder inom kort!
Trevlig kväll!IMG_5193
IMG_5194
IMG_5195

2 tankar om “På g

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s