Packning pågår

Då är det snart dags att dra på den där väldigt efterlängtade semestern tillsammans med fam P. Fredagkväll landar de här hos oss och på måndag morgon drar vi, tjhooo!
Eftersom jag har en del tid älskar jag att komponera olika outfits. Det är mest som terapi för jag vet att när jag väl är på plats blir det mest bikini och till lunch och middag drar jag bara på mig den tunnaste vidaste tunikan jag har vilket slutar med att jag har samma varje dag och kommer hem med en väldig massa oanvända kläder, men vad gör det? Förberedelserna är ju en del av hela upplevelsen, pirret i magen, glädjen, stressen…
Den här nya öppna tunna kimono liknande tunikan kommer bli en favorit tillsammans med hatt och baddräkt va så säkra..
Uppdaterade barnens garderober lite också, jag vet att även de mest kommer springa runt i uvdräkter eller badbyxor men det kan va trevligt att kunna ta på sig nåt lite finare nån kväll, dessutom kan de ju använda det här hela våren…
IMG_5184
IMG_5185
IMG_5186

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s