International day

Veckan har rusat fram, jag fick naturligtvis en släng av Rios influensa och har varit allt annat än pigg, tackolov har svärföräldrarna varit här och hjälpt till med barnen, tusen tack Lotta och Hasse!
I torsdags va det international day på Iggys dagis, en dag där man liksom firar mångfalden, parad med alla flaggor, sång och dans uppträdande från barnen och från föräldrar, tavelauktion där pengarna går till välgörenhet, så ställer föräldrarna upp med små stånd där man liksom presenterar sitt land, med några saker och mat eller annat typiskt för landet. Vi körde chokladbollar, kladdkaka, köttbullar och lingonsaft, en del länder har hela bufféer sjukt ambitiöst. Rio hängde med farmor och farfar i sin söta Sverigedräkt som jag tyvärr inte fick md på bild och jag vann en tavla på auktionen, den ska ni få se nästa vecka!IMG_5155
IMG_5156
IMG_5158
IMG_5159
IMG_5163

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s