Alla hjärtans dag

Man kan tycka vad man vill om denna dag, tycka det är kommersiellt eller jippo. Varsågoda, gör det men i min värld, en värld som just nu är ganska mörk, kall och trist med tanke på alla konflikter, terrorister, sjukdomar så behöver vi en sån här kärleksfull dag! Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar på instagram, fb eller andra sociala medier, visst det kanske är en show off, kolla hur bra vi har det, jag väljer att se det som att folk vill visa sin kärlek, den finns där ute även om vi inte alltid kan se den..
Jag har fällt en och annan tår idag (ja jag är extremt känslig), av tacksamhet för ja allt fint, min man, mina barn, mina vänner, min hälsa, faktiskt mest för att jag fortfarande får vara med.
Såklart vi firat med presenter också (allt ska firas som ni vet), barnen fick presenter av både oss och fr momo och mofa, jag fick också present minsann, maken fick flera presenter. Som avslutning på en fin dag skämde maken bort mig med min absoluta favorit middag, ostron, rysk kaviar macka, och beef tatayki.. En helt underbar dag!
Ta hand om varandra!IMG_5170-1
IMG_5172
IMG_5171
IMG_5175

IMG_5174IMG_5173

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s