Here we go again

Idag var det dags för vikt och mätning igen, näst sista gången för om en månad är det meningen att jag ska vara nere på mitt mål, sen blir det nya mål, som att klara den där milen, mer muskler, starkare rygg tex. Som jag trodde blir det svårare oh svårare att nå topp resultat, inte lika mycket att ta av längre plus att det varit en del sjukdomar som hindrat mig från att träna som jag planerat, men jag är ändå ganska nöjd. Firar med några bitar smågodis (kom med posten idag, tack mamma) och en kopp te med massor av honung hostar lite smått. Rio mår tackolov mycket bättre och ikväll var hon faktiskt feberfri, som planerat om tamiflun skulle hjälpa, så himla skönt. Tack alla som hört av er med krya på hälsningar.

Här kommer då resultaten för den som tycker det är kul (totalen är sen vi började för fyra månader sedan):

Vikt: -1,1kg totalt: -6,5kg
Kroppsfett: -0,5% totalt: -6,5%
Mage: -0.5cm totalt: -10cm
Rumpa: -1cm totalt: -9cm
Höft:-0,5 cm totalt: -11cm
Waist: -1,5cm totalt: -6.5cm
Lår: +0,5cm totalt: +1,5cm
Överarm: -1cm totalt: -1cm
Byst: oförändrat totalt: -9cm

3 tankar om “Here we go again

  1. Superbra jobbat,verkligen. Så får du ta några extra godisbitar, sätt det på ”unnamejkontot”.
    Det är du värd, Kram

  2. Grymt grymt grymt jobbat, nu måste ju tom dom nya träningskläderna vara för stora 🙂 jag kämpar på med det är trögt men skam den som ger sig, jag intalar mig själv att jag är på en platå, ha ha ha . Skönt att hon är lite bättre kram till er alla och hälsa även moster o morbror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s