Lilla snuffan

Finaste lilla Rio har åkt på influensa A, har hög feber som inte går att få ner med febernedsättande. Hon är tapper och dricker iallafall en del vatten, nån yoghurt, en smoothie och ibland en liten macka. Åkte till doktorn med henne idag, trodde efter en i stort sätt sömnlös natt att det va örat som spökade, men doktorn hittade inget och tog då istället ett influensa test eftersom Iggy hade feber hela förra veckan, och det var solklart influensa A. Inte helt säker på vad just influensa A betyder, en vanlig influensa skulle jag tro men om man kommer till doktorn inom 48 timmar kan man få tamiflu (hjälper inte efter 48 timmar tydligen), jag hoppas vi kom innan gränsen men det får de närmsta dagarna utvisa annars kommer hon ha feber de närmsta 7-10 dagarna och det vill vi naturligtvis helst undvika när hon är så liten. Hon är ändå relativt pigg, jag hade ju knappt kunnat stå upp vid 39 graders feber men det märks tydligt att hon inte är sig själv, pluttan. Är det något jag får panik över så är det när mina barn är sjuka, vilken förälder får inte det liksom, det har blivit lite bättre efter några år som förälder och jag ser att de faktiskt överlever och blir friska igen, men jobbigt är det. Nu håller vi tummar och tår för att vi andra klarar oss, vilket doktorn trodde skulle bli svårt då det är väldigt smittsamt men ibland har man ju tur. Om Iggy hade samma vet vi inte han testades aldrig, han hade dock aldrig så hög feber som hon bara segdragen. IMG_5140

3 tankar om “Lilla snuffan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s