Fredagsrutin

Fredag och första dagen på helgen, älskar att vakna på fredagsmornar och veta att vi har ledigt en hel helg tillsammans, vem gör inte det? Vi har skapat ett vinnande koncept, eller skapat och skapat kanske är fel uttryckt men ni fattar vad jag menar, frukost ute, alltså inte utomhus nödvändigtvis utan utanför hemmet, ett bra sätt att testa nya ställen på och en mysig start på dagen. Idag körde vi Park house på kite beach, riktigt bra och farbror Erik va med också ännu bättre. Sen tog vi en promenad längs havet och tittade på alla fina villor som ligger där. Mötte flera män som tydligen har till yrke att sopa bort sanden från boardwalken, kul jobb att ha på stranden liksom, only in Dubai som så mycket annat!IMG_5128
IMG_5129
IMG_5130
IMG_5131

En tanke på “Fredagsrutin

  1. Åhh supermysigt vi hade mer än gärna varit och ätit frukost med er och pussat och busat med trollungarna. Kramar i massor till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s