Paris

Har varit i Paris en gång tidigare för typ 25 år sedan, kommer med andra ord inte ihåg jättemycket. Vilken stad, stor men rymlig liksom, flera gator vi gick på var vi i stort sett ensamma på, kan iofs bero på det som hände för några veckor sedan.
Hursomhelst hade vi en helt otroligt mysig helg, åt gott, drack gott, promenerade, shoppade (inte jag dock), pratade hysteriskt mycket (mest jag, fick snack fnatt, sorry Kristin), träffade mina kusiner och farbror, Christopher pluggar ett halvår i Paris.
Vi bodde på ett supermysigt boutique hotell precis vid Champs-Elysee.
Det blev en helg jag tror att vi båda verkligen behövde av olika anledningar, jag är så himla glad och tacksam att vi fick till det. Bestämt är också att det ska bli ett stående inslag varje år (ska vara lite piggare nästa gång jag lovar), alla behöver lite egen tid iväg från vardagen med goda vänner.
Och i höst drar vi på tjejresa med ett större gäng tjejer…
Tusen tack finaste Kristin för en fantastisk helg, längtar redan till nästa år!!bild 1

bild 2bild 3
bild 4
bild 5
FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s