Fullt ös

Lika kul som det är att vara borta och ladda batterierna ibland lika kul är det att komma hem igen, ännu roligare till och med. Det har jag inte alltid tyckt det kom med barnen, himla skönt faktiskt.
Mottagandet var fantastiskt, en sjuk son som inte är tillräckligt sjuk för att ligga still och vila men lite för sjuk för dagis och en dreglande tandsprickande (heter det så?) på väg att bli sjuk dotter, inte en mjukstart direkt, tur att man var utvilad. Jag kan inte vända ryggen till förrän de hittar på hyss alltså inte ens en sekund, de dansar på borden (Rio är ju inte helt stabil heller så hon slår ju sig stup i kvarten när hon ska hänga med i storebrors tempo), häller ut vatten på alla möjliga ställen helst på våra tjocka mattor, hänger i lamporna, drar ut metervis med toapapper, river ur allt som finns i alla skåp, man kan helt enkelt inte ha dem i möblerade rum, tur att vädret tillåter parklekar annars hade jag blivit galen, se en film är liksom inte att tänka på, går alldeles för långsamt.
Nu sover de som söta små grisarna och ikväll var han feberfri, hoppas det håller i sig, maken är på middag, jag sneglar på det ända jag fick med mig hem från Paris, Eiffeltornet, passar fint i vår franska hörna, dricker te knaprar finn krisp med camembert, laddar för morgondagens PT pass med några avsnitt av Blå ögon. Har ni sett det? Läskigt men riktigt bra, se det!
Hepp!IMG_5118
IMG_5123
IMG_5122

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s