Vi har det också kallt

När jag berättar att vi faktiskt också har det kallt just nu så är det ingen som tror mig och i ärlighetensnamn så är det kanske inte jättekallt just där vi bor, på nätterna kanske 8-10 grader och mitt på dagen kanske 22-25 grader, men här känns det liksom kallare än om det varit samma temperatur i Sverige, svårt att förklara och skulle någon av er som bor i Swe komma hit nu skulle ni med största sannolikhet både bada och sola, det gör inte vi just nu kan jag säga. Hursomhelst, detta är iallafall bilder från nånstans mellan Dubai och Abu Dhabi förra veckan. Snö, fattar ni snö, vi har det kallt sa ju det..IMG_5075IMG_5074IMG_5073

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s