Sen sist

Tiden rullar på snabbt utan att man märker det liksom. Förra veckan, helgen och början av denna veckan har varit lite tuff, har inte känt mig i form varken fysiskt eller psykiskt en ganska jobbig kombination för mig. Jag måste liksom röra på mig för att må bra och om kroppen strejkar så börjar min hjärna snabbt strejka och så blir det en ond snabbspiral nedåt. Tackolov har jag fina människor runt mig som känner mig väl och vet hur de ska hantera mig när det blir så här så nu börjar jag komma tillbaka.
Kroppen har återhämtat sig så träningen funkar igen och då kommer huvudet också ganska snabbt med lite hjälp av vänner och familj, tusen tack. Har tagit en massa prover för att utesluta att jag hade nån skum magåkomma men allt ser fint ut än så länge (väntar på några svar till). Nog om det!
Igår tog jag mig iallafall ut på middag med några vänner, god mat, tjejsnack och ett par glas vin gör susen för kropp och själ. Utsikten över golfbanan va inte heller fel.
Annars då, ja, jag jagar den lilla trollungen som verkar bli minst lika busig som den store och lite mer drama på det. Den store går igenom den värsta 3 årstrotsen, han gör inget annat än testar alla gränser som finns precis hela tiden vilket resulterar i skrik och gråt 511000 gånger om dagen när han inte får som han vill och när han skriker börjar den lilla sympati skrika, lite uttröttande minst sagt, att vara hemma med barn är verkligen inte att vara föräldraledig det är ta mig tusan mer jobb än något annat jobb i hela världen, oftast kul men också extremt slitsamt och lite ensamt.
Återhämtning och fylla på med energi är A och O har jag hört så i helgen är det dags för min första ”ensamma” resa sen, ja typ innan Iggy kom, alltså hög tid. Paris står på schemat, tillsammans med min fina vän Kristin, ska vi stöta och blöta, skratta och gråta, shoppa och promenera, äta croissanter och dricka champagne, äta långa luncher och sena middagar, ta selfies framför Eiffeltornet och upptäcka smala gränder. En laddabatteriernatjejhelg med andra ord, precis vad jag behöver just nu! Dags att börja fundera på vad som ska packas, ny rock, mössa och vantar är inhandlade på Rean.
IMG_5097IMG_5094IMG_5095

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s