He got in!!

Idag kom samtalet vi väntat på, från skolan. Och visst kom han in den lille busungen, han klarade ”testet” galant sa den glada damen som ringde. Så himla kul, kan inte skriva att han är överlycklig för han förstår ju naturligtvis inte riktigt vad det innebär  men vi firade med att baka chokladbollar och ha picknick i parken. Här förklarar han för mig och Rio att han ska gå på kingen skolan (skolan heter Kings om jag inte sagt det, han kör fri översättning av det), och där har de lizzards på skolgården. Hmm, han kommer bli besviken när han inser att de inte ska hänga med ödlorna hela dagarna.
Så i september börjar vår stora kille i skolan, overkligt!IMG_5101IMG_5102

2 tankar om “He got in!!

  1. Men va kul grattis, Ödlor låter lite läbbigt tycker jag men så är jag ingen djurmänniska heller 🙂 Kramar i massor till er alla. Och grymt kul med Paris ser framemot massor av härliga bilder på ALLT från mat, vin och bakverk till shopping och sevärdheter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s