Lillemans ”nya” rum

Vår plan var att de små liven skulle dela sovrum, dels för att vi ibland behöver två gästrum och dels för att de faktiskt än så länge bara just sover i sina rum, leken sker på nedervåningen där vi är. Vi insåg dock ganska snabbt att det inte funkar just nu, Rio är extremt lättväckt dessutom somnar hon ca en halvtimme innan honom och för honom vill vi gärna läsa innan han somnar. Efter en del funderande beslutade vi att han får flytta in i ett av gästrummen, att kasta ut dubbelsängen kändes märkligt, dels för att den är snygg och dels för att det är extremt skönt att ligga och läsa för honom i sängen och om han vaknar på natten kan vi bara krypa ner bredvid honom och sova skönt. Bra val kan jag meddela, han är så glad över sin stora gröna piratsäng (?), han sover som en kung och nej mamma du får inte plats att sova i min säng säger han. Och när vi har mycket gäster får han helt enkelt sova hos oss.
Nu har vi fixat till sovrummet lite så det är lite mer ”barnsovrum”, tavlorna på väggarna fick han i julklapp av morbror och farbror, en världskarta för att väcka intresset för världen och en bokstavstavla för att lära sig bokstäverna, toppen, tack!

IMG_5060
IMG_5061

En tanke på “Lillemans ”nya” rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s