Skidskola

Prio ett att lära sig här är att simma med tanke på alla pooler som finns överallt, det är vi på banan med. En annan grej som kanske egentligen inte är så viktigt eftersom vi bor just här men som om vi en dag flyttar hem vore kul, är att kunna åka skidor. Eftersom det faktiskt finns en skidbacke och duktiga skidlärare tänkte vi att det kunde vara en bra ide. Barn är som bekant orädda och har lättare att lära än vuxna, lika bra att börja i tid liksom. Jag har nån önskan om att om några år åka på en ”aktiv” semester som innehåller just skidåkning. Själv kan jag behjälpligt ta mig ner för en backe trots att jag faktiskt gjort en säsong i Åre (hade dock med en butiksöppning att göra och inte alls med skidåkning). Har en romantisk bild av själva konceptet skidsemester med allt vad det innebär, en dag är vi där, lika bra att börja öva.
Första gången idag och precis som jag trodde är han totalt orädd och tyckte det va super kul, hoppas det håller i sig.
IMG_0458IMG_0453IMG_0442

2 tankar om “Skidskola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s