OTB

Började morgonen med en härlig frukost på La Serre tillsammans med nästan hela fam Z och några av barnens kompisar. Därefter gick vi till fots, hör inte till vanligheterna i det här landet, till en marknad typ, i Southridge Park. De hade ställt upp massor av containrar som huserade små butiker, små cafeer, ett ytterst litet tivoli och en massa annat. Mia och jag strosade runt, köpte ett par shorts till semestern ångrar lite att jag inte köpte en spets tunika jag såg som hade varit så snygg över en bikini, Iggy åkte nåt tåg, rockade rockring, maken dreglade över en cykel han vill ha, Rio ja hon bara hänger på liksom, gapar högt om nån för en sekund glömmer bort att titta på henne. En riktig pangmorgon, mera sånt tack!
Av någon anledning fick jag ingen bild på gänget ni får hålla till godo med kulissen.
För övrigt vill jag ha en sån här bokstavslampa till sovrummet i Sweden, bokstaven H naturligtvis eftersom vi delar bokstav jag och maken, ser ni en hojta!
Nu ska vi packa in familjen för att åka och handla lite fredagsmys, ostron, kaviar och nån köttbit ska det bli tror jag minsann. Skulle egentligen gått på kalas ikväll med födelsedagsbarnet är tyvärr sjuk så då får man hitta på nåt annat helt enkelt!

IMG_5038IMG_5037

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s