Vi kalasar vidare

Känns som vi inte gör annat än är på kalas här nere, men det är ju härligt man ska fira allt man kan!
Idag var det mammorna Ann Christin och Malin som delar födelsedag och valde att fira det med tårta i parken. 6 mammor och 12 barn, fullt ös, tur att vi kan va ute. Många brudar inser jag nu, endast 3 pojkar.
Tusen tack fina ni en toppen eftermiddag!

Mini är så himla cool och tuff, hoppas verkligen hon får behålla dessa egenskaper. Hon knatar runt där i parken själv, tigger mat hos allt och alla så man kan tro att hon aldrig får någon hemma, tvingar sig in i de stora barnens lekar, klättrar högst upp i lekställningen blixtsnabbt innan jag hinner få ner henne, käkar lite blad, snor bollar och leksaker helt orädd, gräver lite i sanden, rullar sig lite i sanden, tar för sig och ser sig själv som helt självklar överallt, underbart! Visst hon har mycket att lära och lär gå på många nitar, men det är så härligt att observera henne lite på håll, se vad hon styr med och naturligtvis vägleda henne när det blir lite tokigt.
En trygg, kavat tjej med skinn på näsan, låt det bestå, kan behövas genom livet!

IMG_5029IMG_5026IMG_5027IMG_5028

2 tankar om “Vi kalasar vidare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s