Ta tjuren vid hornen

Idag var det dags för första PT passet efter jul och med det även invägning och mätning… Inte så kul med tanke på att jag varit sjuk i nästan 3 veckor, inte tränat nåt men ätit och druckit desto mer. Visade sig att jag måste gått på någon form av efterförbränning för det va inte alls så illa som jag trott, (hade räknat med en uppgång) tvärtom tom här kommer dagens resultat om ni är nyfikna (totalen är alltså ackumulerat sen vi började för 3 månader sedan):

vikt: -1,2kg totalt: -5,4kg
mage: -1,5cm totalt: -9,5cm
höft: -2cm totalt: -8cm
rumpa: -1,5cm totalt: -10,5cm
midja: oförändrat totalt: -5cm
lår: oförändrat totalt: +1cm
överarm: oförändrat totalt: oförändrat
byst: -2,3cm totalt: -9,3cm
Kroppsfett: -1,25% totalt: -5,94%

Behöver jag skriva att jag är stolt som en tupp?? Behöver jag skriva att jag blir ännu mer sporrad till att fortsätta? Än är jag inte i mål men det går åt rätt håll, det bästa av allt är dock att jag är så mycket piggare och mår så mycket bättre psykiskt det är ändå den bästa belöningen efter allt slit men siffror är onekligen kul…
Nästa mål (förutom att komma ner i vikt och mått mål) blir att klara den där milen och att springa iallafall ett lopp innan det blir för varmt om det blir 4 eller 8 km får vi se…
Bra start på året, hoppas det håller i sig, nya julklapps löparpjuk och allt!

IMG_5025

En tanke på “Ta tjuren vid hornen

  1. Gud va duktig du är och så kul med kanon resultat. Men precis som du skriver dom stora vinsterna är trots allt att man mår bättre, piggare, klarare i knoppen och orkar mer. Jag har en tendens att få lite negativa tankar som maler om jag slarvar med kost och träning för mycket. Det är som att man får piggare, renare tankar och orkar hålla psyket positivt (vet inte kanske bara för mig) men det är en stor vinst. Jag jobbar nu 2015 lite mer med affirmation och ska lära mig att använda tankens kraft till min fördel 🙂 (ljuga för sig själv säger Tony ha ha ha)
    Kramar i massor till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s