Älskade helg

Började morgonen med frukost på det mycket populära Tom and Serg, jag har aldrig varit där tidigare, väldigt bra och olikt Dubai i övrigt, det poppar upp fler och fler liknande ställen, det uppskattas. Åkte hem och åt lunch och Mini sov (hon sover bara en gång om dagen nu, vilket gör oss mindre låsta), sen åkte vi ner till den ”nya” (har funnits ett tag men vi har aldrig varit där) boardwalken som de byggt från burj al arab, löparbana, cafén, restauranger, lekparker, bechvolleybollplaner, allt längs stranden där man kan hyra solstolar och ligga och lata sig. Det är något jag länge efterlyst här och nu är det verklighet ingen gladare än jag. Har en känsla av att vi kommer spendera många helger här framöver. Vi åt glass, drack grön juice, gungade, körde sparkcykel tills en civilpolis kom fram och sa att det inte va tillåtet, Iggy började stor grina så hp fick ta med honom tillbaka och prata med polisen som fick förklara för Iggy, mycket trevlig kille. Avslutningsvis matade Iggy fåglar tillsammans med två arabiska kvinnor medans maken diskuterade fiske med två sköna män. Jag stod på avstånd och betraktade dem, vilken otrolig förmån vi har som får bo här och uppleva så mycket som är annorlunda för oss. Jag känner mig så tacksam och ödmjuk!

Barnen sover tryggt i sina sängar, vi äter sushi delar en flaska vin och förfäras återigen över vad som händer i Frankrike. Tvn är ständigt på och jag textar med min kusin som precis flyttat till Paris. Usch usch usch, det finns liksom inga ord. Ha en fin helg! IMG_5005IMG_5006IMG_5013IMG_5011IMG_5010IMG_5012IMG_5015

2 tankar om “Älskade helg

  1. Åhh va underbart !!!
    Längtar tillbaka till er och barnen, staden, strandpromenaden med caféer o restauranger, falaflarna, morgonpromenaderna, vin och samtal på baksidan ja allt. Men snart är det ju sommar och då får vi hänga lite i Stockholm. Ha en fortsatt härlig helg kramar i massor till er alla från Miss Sara & Mr Tony

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s