Dagarna som går

Vi är som bekant tillbaka i solen som imorse va en otrolig dimma, Rio och jag tog en morgonpromenad (försöker komma tillbaka till mina träningsrutiner igen efter en mycket segdragen förkylning och en härlig jul), vi såg knappt handen framför oss. Hon är inne i en period när sitta still inte är att tänka på, alls! Att åka vagn är halvkul, men får hon en fruktpinne halvvägs så går det. Annars går förmiddagarna åt till att försöka stimulera henne på bästa sätt, eftermiddagarna är vi i parken eller på någon av Iggys aktiviteter. Jetlagen den här gången har inte varit att leka med, främst för barnen men även för oss, nu har vi en helg att se framemot och förhoppningsvis är allt på banan igen när veckan sätter igång på söndag. På måndag kör jag igång med min PT, dags för mätning och vägning, eh kul efter 3 veckor träningsuppehåll, julmat, vin och godis. Jaja vi får utgå ifrån vad det är nu helt enkelt, se det som en utmaning istället för ett nederlag.

Fy fy fy för det som hänt i Frankrike, jag blir så oerhört illa berörd, vad händer i världen? När blev den så kall?? Ta hand om varandra! IMG_4994IMG_4995IMG_4996IMG_4997FullSizeRender1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s