Rikedom

Det finns inget som får mig att känna mig så rik (förutom min familj och vänner naturligtvis) som när jag efter jul eller födelsedag har en hel hög med olästa böcker. Det är så obeskrivligt härligt när man vet att man har timmar med olästa blad framför sig. Tända ljus, brygga te, stänga av tvn och krypa upp med en filt över benen och förlora sig när barnen somnat. Kanske inte är världens ”tyngsta” litteratur men ack så härlig. Det är nästan så att jag inte vill börja för jag vill liksom ha det framför mig. Men ikväll är det dags att smygstarta lite smått (kommer antagligen somna inom kort kom hem sent inatt och barnen har varit allt annat än pigga idag, vilket inte är så konstigt.)
Där har ni mig, i Dubai igen med en hel drös olästa böcker. Hepp!IMG_4980

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s