Hejdå tofflor!

Mini och jag har mest skrotat runt i pyjamas och tofflor sista dagarna, hon hatar som bekant allt vad tjocka kläder heter, min förkylning som vägrar ge med sig (hur länge kan man ha ont i bihålorna egentligen??) och inte mindre än tre tänder som kommit ut, har gjort att vi inte varit på vårt bästa humör direkt. Men imorgon är det dags att dra mot sydligare breddgrader, ni känner ju mig, det är med ett visst vemod men ändå en längtan efter rutiner, dagis, träning och Dubai familj. Att det dessutom kommer dröja 6 månader till vi är tillbaka gör att en del tårar runnit idag.
Vi fick en fantastisk avslutning på en helt underbar Sverige vistelse (sjukdom och tandsprickning till trots), igår, fika med fam A, häng med herr och fru P, mys med deras son  (tackolov  har vi semester planerad tillsammans i slutet av feb), idag, lunch med fam L och middag med fam E, så mysigt! Nästan allt är packat och klart, tvättat och förberett för vänner som ska bo här under våren. Igen, tusen tusen tack alla underbara fina familj och vänner som förgyllt vår julvistelse här, så obeskrivligt tacksam för er alla!
Vi ses i solen igen! bild83

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s