Gott nytt år!

Långt mellan uppdateringarna nu.. Men har man semester och fullt upp kan det bli så..
Hursomhelst, vi lämnade Växjö i måndags efter att ha ätit inte mindre än två middag med vänner och bröder, kollat Lakers live för första gången, fikat med min mormor och gudmor och gudfar, hälsat på hos farmor Greta och fam L.
Tusen tack världens bästa mamma och pappa för en HELT underbar jul och för att ni är så otroligt härliga med våra barn, oerhört tacksam!
Tillbaka till Stockholm för att fira nyår med fam P och fam D/L. Så fick vi äntligen chans att testa Iggys snowracer, oj vad barnen åkte på den lilla snön som fallit, tills slut va det bara gräs kvar.
Igår firade vi först Lydia som fyllde hela 8 år, herregud vad tiden går, sen gick vi in till oss och firade nyår med en helt fantastisk middag och ja jo det blev tom lite dans.. Tusen tack fina ni!
Idag är vi lite sega, fam D/L for åter mot Borran, vi plockar undan julen, bakar pizza, förbereder hemresa, äter smågodis, tittar på tv, tvättar, ja ni fattar. Så håller jag tummar och tår för att vi ska kunna se nya Beck filmen ikväll, tända en brasa och hoppa i nya pyjamasen, precis som en nyårsdag ska va enligt mig!
Hoppas att 2015 blir ett fantastiskt år för er alla!
bild 1-134bild 2-138bild 4-55bild 3-88bild

En tanke på “Gott nytt år!

  1. God fortsättning!!! Visst var Beck filmen så jäkla bra!! Älskar dem!! Speciellt eftersom en viss Mikael finns med:):) Trevlig resa hem till Dubai.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s