God Jul!

Kära vänner, hoppas ni haft en lika härlig julhelg som vi haft! Och än är den inte slut, så skönt med tillsammans tid.
Vi hade en super dag igår, med god mat, häng, tomte och massor av klappar, precis som det ska va enligt mig. Jag älskar som bekant traditioner!
Tomten va väldigt spännande så länge han delade ut klappar men att sitta i knät va sådär enligt Rio.
Vi somnade alla mätta glad och nöjda! Tusen tack världens bästa mamma och pappa för en urmysig jul! Tack för alla presenter och allt ni fixat!
Idag har Iggy varit på bio med momo och mofa, vi andra tog en promenad, eller vi försökte ta en promenad, Rio protesterade högljutt så vi fick snällt vända och gå hem igen, herregud vad den ungen hatar allt vad kyla, kläder och sitta i vagn heter. Efter en smarrig lunch åkte vi ut till fam L, där det bjöds på fika och senare middag, så himla härligt med goa vänner. Och ungarna lekte så fint. Tack kära ni!
Åter på hotellet, Mini sover, Liten är naturligtvis hos momo och mofa, blir nog Sällskapsresan på tv i sängen om en stund… Imorgon ny dag, nya annandagsäventyr med två älskade familjemedlemmar som äntligen sladdar in…
bild 1-133bild 2-137bild 3-87

En tanke på “God Jul!

  1. Fina ni. Jag blir rörd av att se hur ni har det. Julen blir liksom aldrig densamma för mig sen mamma gick bort. Även om jag försöker. Ta hand om varandra! Och tack för det väldigt fina julkortet. Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s