Under fårfällen!

På plats i Växjö för att fira jul, 4 år sedan sist, alltså innan barnen kom, tiden går fort! Vi bor på nya PM hotell, ja alltså jag maken och Mini, sonen vägrar sova och helst inte vara någon annanstans än hos mormor och morfar. Idag bröt han fullständigt ihop för att vi skulle äta lunch på restaurang, jag viiiillll gå mormors house, skrik och gråt… Ja men det är väl klart att han får sova hos dem, men jag ska inte neka till att jag saknar att ha flocken samlad, kontroll freak som jag är, bra övning, och att han är ju så nöjd, glad och trygg med mormor och morfar värmer mamma hjärtat.
Lillan har somnat och vi har tänt en brasa hällt upp ett glas vin, satt på uppersittarkvällen och slagit upp varsin bok, lugnet!
Jag är tokförkyld, trött, hängig men med vila nu över jul så ska det väl bli ordning på det också, kunde ju varit betydligt värre..
Varit på kyrkogården och tänt ljus i em, för några saknade, det är så otroligt vackert med alla ljus, grät en skvätt, tog ett djupt andetag och kände tacksamhet och glädje över allt fint, min familj, vänner, att jag får vara med helt enkelt!
Köpt de sista klapparna, slagit in dem, ätit mammas mat och druckit glögg, välkommen älskade jul!
God jul allihop! Hoppas ni alla får en fridfull jul, med massor av mat, klappar, vila och kärlek! Ta hand om er och njut!
Krambild 1-132bild 2-136

2 tankar om “Under fårfällen!

  1. Låter härligt, passa på och njut av varandra, ledigheten och allt annat härligt i Svedala. Kramar i massor och tusen tack igen för den fina julklappen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s