Lilljul

Ja ni vart ska jag börja?? Maken är äntligen på plats, så himla skönt, äntligen är vi lediga lite tillsammans. En snabb redovisning av senaste dagarna, härligt häng med Soffan, Ulle, Anne och alla 6 barnen, utflykt till McD, lek och middag i torsdags, lika mysigt som i tisdags, minst, tack bästa ni!
Igår sladdade då maken in vid lunch tid, jag kastade mig på tåget in mot stan för att lösa lite julklappar, ta ett glas vin med bror innan finaste kusin Nora kom för att passa barnen (tusen tack) så vi skulle kunna gå på middag i stan, håll i er nu, vi tog oss även vidare för att besöka den relativt nyöppnade ”bodegan” på söder, ojoj sånt händer inte ofta nuförtiden, så himla trevligt! Lite trötta imorse tog vi oss in till stan för att lösa de sista julklapparna, (tack världens bästa Malin för barnvakt) och en lunch på tumanhand händer ju heller typ aldrig.
Ikväll har vi firat lilljul med Pedersen, supergod mat och jag kan nog säga att alla blev extremt nöjda över sina klappar, jag fick något jag letat och längtat efter så länge, tusen tusen tack, Iggy fick en snowracer, herregud så nöjd, ville aldrig gå av den, så snälla lite snö nu vore på sin plats, ett träningspass i pulkabacken skulle sitta fint, trött på löpbandet…
Nu sover mina pojkar i soffan och lill donnan i sin säng, ska göra dem sällskap..
Tack alla för sällskap, tid, mysigt häng, presenter och för att ni finns!
Extremt tacksam och lyckligt lottad för att ha er i mitt liv!
bild81

En tanke på “Lilljul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s