Stora julbaket??!?

Äh, jag är sämst på att baka, så att uppbringa det fokus jag skulle behöva för att få till någon form av tex lussebullar eller pepparkakor med en treåring och en ettåring är bara att lägga ner. Vi körde chokladbollar istället, liten älskar ”sokladbollar” och börjar bli riktigt grym på att rulla runda bollar. Det sägs ju att man efter 10 000 timmars övning blir proffs, Iggy är på god väg att bli chokladbollsproffs, minst sagt. Sen bjöd vi över våra älskade grannar på fika, en mycket nöjd och stolt son somnade återigen på soffan, snälla snälla sov längre än till 4.30 imorgon, jetlag är INTE kul. Dags att krypa ner, imorgon ska vi nämligen träffa några mycket mycket efterlängtade…bild 1-128bild 2-132

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s