Åhh så mysigt!

Det första Iggy sa när han slog upp ögonen imorse va, Viggo, jag vill gå till Viggos house, mamma, Malin, Frank, Lydia och Viggos house, jag vill! Såklart, så han lekte med Viggo och hans kompis Ruben medans jag lånade löpbandet och sprang enligt plan om än lite långsammare än planerat, tack Malin och Frank för att ni orkar ha den där lille i huset. Sen var det dags för mamma att lämna oss för Växjö, vi kommer om en vecka.. Tusen tack bästa mamma för all hjälp, med resa, med tårta, med barnpassning, ja allt, evigt tacksam!
Innan hon åkte hjälpte hon och Johan mig att sätta belysningen i julgranen så jag och barnen skulle kunna klä den senare (jag har varken tålamod eller kunskap att få den där slingan bra alltså).  Efter en typ galen eftermiddag (Rio hatar overall och är extremt tykänslig just nu och vill helst bli buren HELA tiden, gråt och skrik var 30nde sekund), Iggy har ramlat fått fläskläpp och blå mustasch, så skulle vi klä granen, jahaja, Rio rev allt pynt och Iggy va totalt ointresserad, trots julmusik på högsta volym.
Får jobba ännu hårdare för att få mina barn lika julgalna som jag märker jag. Vi avslutade iallafall på bästa sätt, båda telningarna i samma pyjamas, lekandes och skrattandes i soffan med älskade pappan på skype, sen somnade de som små klockor så jag fick en stunds ost och vin med min fantastiska faster.
Nu avslutningen av musikhjälpen innan jag stänger mina blå!
bild 1-127bild 2-131

2 tankar om “Åhh så mysigt!

  1. Ha ha så är det allt !!! Det slutar med att man själv står där och dekorerar, bakar pepparkakshus mm då barnen oftast tröttnar ganska fort. Bra jobbat med träningen. Löpband är toppen, ställ in den på det du skulle vilja springa tex önskad hastighet sen hoppar du på och när man väl är uppe på bandet har man inte så mycket val bara springa på. Grymt bra sätt att lura sig själv att prestera mer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s