Sweeeeden!

Då har vi landat på svensk mark, lite frost och 2 minus mötte oss på Arlanda, Iggy tycker det är mycket spännande, berättade för pappa innan att det är jättekallt och MÖRKT. Resan gick helt strålande, Iggy satt rakt upp och ner i sin stol hela vägen, kollade film och typ hängde, Rio var inte mycket sämre även om hon inte satt still hela vägen naturligtvis. Nu är vi trötta, jetlagd och lång dag, jobbig kombo, mini somnade i matstolen och liten i soffan, hoppas de sover länge imorgon så vi hamnar i rätt rytm direkt.
Innan vi åkte firade vi lite lill jul med fam Z, glögg, lussebullar och paket till våra barn, (de får inte öppna sina förrän på julafton har jag sagt), Iggy fick en ascool resväska med inbyggd scooter, perfekt på flygplatsen när det är långt att gå från planet till väskorna. Tyvärr har jag ingen bild, ni får se en annan dag. Tusen tack för presenter och julmys!
bild 1-126

bild 2-130bild 3-83bild80

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s