1 månad till har passerat

I morse var det åter dags för vägning och mätning. Var lite nervös, känns inte som det hänt lika mycket som förra gången (vilket jag trodde redan efter förra månadens väldigt bra resultat) dessutom hade det inte varit så kul om jag vänt och istället lagt på mig, men jag kan va nöjd även om jag är lite besviken över vikten (varför är vi så vikt fixerad??), men som min kloka vän Malin sa, herregud tänk på alla hälsofördelar istället och släng vågen, heller vältränad med några extra kilon än smal utan muskler, så sant, tack för pepp Malin! Jag är dessutom extrem nöjd över mina löpresultat, är nu uppe på 28 min, det är helt otroligt för att vara mig ska ni veta. Så here we go:

Vikt: -1,5kg totalt -4,2kg
Mage: -3,5cm totalt -8cm
Höft: -3cm totalt -6cm
Höftben: -7cm totalt -9cm
Midja: -1cm totalt -5cm
Lår: +1 cm total +1cm (mer muskler hävdar min PT, eh, vi tror på det)
Överarm: -1cm totalt -1cm
Byst: -0.5cm totalt -8cm
Kroppsfett: -2,3% totalt – 4,7%

Vet inte exakt skillnaden mellan höft och höftben, antar att höft är lite mer runt rumpan men det är lite oklart (får naturligtvis alla mått på engelska och min engelska anatomi är inte toppen direkt)

Så där har ni det svart på vitt, imorgon börjar månad 3 och den innehåller som bekant julen, det kan ju bli spännande men jag ska försöka tigga till mig lite barnvakt i Swe så jag får till några pass i veckan iallafall. Och ha något lägre krav på mig själv och låta mig njuta av julen och lite ledighet, kroppen måste ju få återhämta sig också.. Men jag måste hålla med de där träningspellarna, det blir som ett gift när man väl börjat, härligt måste jag tillstå!

4 tankar om “1 månad till har passerat

  1. Vilka resultat !!! superbra kämpat, men det visste jag ju såg nog att du skulle bli lite ”träningsbiten” när vi joggade tillsammans det var inte speciellt svårt att ”lura” dig att prestera lite till … Va kul grattis snart kommer du börja läsa massa träningstidningar och bloggar samt äta raw food, ha ha ha Massor av kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s