Bildbonanza

Här kommer de utlovade bilderna från Iggys kalas dagar. Först piratkalaset sen födelsedagen med familjekalaset tillsammans hela vår stora härliga Dubai familj. Han fick så fina presenter och va så himla nöjd med sina kalas, (han sjunger fortfarande happy birthday för sig själv varje dag). Tusen tack alla ni som firat vår älskade unge!
Annars då, ja jo båda barnen har varit sjuka (Rios första feber), bror är fortsatt här så vi har underbara dagar, middagar hemma och på stan, häng i soffan, vid poolen, lekparken, vi njuter i fulla drag!
Veckan som kommer är en kortvecka då det ska firas nationaldag, (Iggy ledig 3 dagar, maken 1 dag), Eddie ska firas kungligt, bror ska tyvärr åka, tur att vi snart ses igen, mamma kommer (äntligen), Rio ska firas, japp, fullt ös framåt!

Nu, som jag längtat och väntat, PÅ SPÅRET!! Trevlig lördags kväll, hepp!

IMG_8957_EditIMG_8979_EditIMG_9019_EditIMG_9055_EditIMG_9066_EditIMG_9094_EditIMG_9098_EditIMG_9109_EditIMG_9125_EditIMG_9133_Edit-2IMG_9145_EditIMG_9178_EditIMG_9180_Edit

En tanke på “Bildbonanza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s