3 år

För tre år sedan, sparkade du in dörren till mitt hjärta, stängde och låste bakom dig och kastade
sedan iväg nyckeln, för att för evigt stanna där. Älskade, älskade unge du är fantastisk på alla vis, bångstyrig och underbar på samma gång, du får mitt hjärta att slå dubbelvolter och min hjärna att explodera, det finns ingen som du, vi älskar dig mer än du förstår. Stort grattis på 3-årsdagen finaste älskade unge!

Stackars födelsedagsbarnet, vaknade vid  fyrasnåret av krupp, aj aj host host host, tårar mer host host. Medicin och kyla är det som hjälper bäst, så pappan och Iggy fick spendera resten av natten på balkongen tittandes på stjärnor, månen och molnen, till slut somnade han om, insnurrad i duntäcket under bar himmel, han blev skapligt förvånad och nästan lite rädd när det plötsligt stod en hel drös av folk och sjöng för honom, ute på balkongen dessutom. Väldigt mysigt och annorlunda får man ju ändå säga.
Nu är han pigg igen, är på dagis ett par timmar innan jag trots att det egentligen inte behövs kanske, tar honom till doktorn, lite lyssna på lungorna kan ju inte skada.
Kommer mer bilder från firandet imorgon, nu ska jag fixa inför kvällens kalas!

bild78

3 tankar om “3 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s