Gårdagens

Körde en favorit i repris, är så satans glad för att jag köpte den här jumpsuiten, klassisk, enkel men ändå spännande och elegant
på nåt vis. Älskar de lite längre benen med dragkedja nertill. Enda problemet är att den börjar kännas lite stor (enda plagget som jag känner det på), speciellt när jag sitter ner, nåja går lämna in till en skräddare, angenämt problem liksom.
Det va inte dressen jag skulle skriva om utan håret, jag blev så himla nöjd, perfekta lockar som höll hela kvällen och för det
betalade jag knappt 200 spänn, ska minsann unna mig det lite oftare när det är utgång på g. Hatar att själv fixa med håret men vill
naturligtvis va fin i håret när man väl ska gå ut så nu har vi lösningen på det.
Vi hade en toppen kväll (jag var inte alls så arg som jag ser ut precis tvärtom faktiskt), tyvärr var maten inge vidare men sällskapet vägde upp det utan problem, lite trötta idag men oj så värt det är det ibland.bild76

2 tankar om “Gårdagens

  1. Grymt snygg frilla, jumpsuiten också såklart (kul att du känner på kläderna också va inte så blygsam nu vet ju att träningskläderna började bli för stora redan när vi åkte) 🙂 härligt kämpat, go go go !!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s